i would pay any money in the world if,



jag fick leva med min kille för resten av mitt liv, jag vill alltid ha honom nära, jag skulle betala alla pengar i världen om jag fick det som garanti, han är det bästa jag vet och därmed basta! Sitter för mej själv och har sällskap av Thåström, han kan allt, han sjunger om känslor man inte kan beskriva med ord, han sjunger hur jag mår åt mej ibland, just nu är det långt långt bort som spelas, vilken fantastisk låt. haha kom på en grej idag som kändes så rätt när jag sa det till mej själv - Om jag inte var heterosexuell och kvinna skulle jag vara bög. skön va?


Nu ska jag ta tag i mitt solande för här bränns ingen hud! Tjingpling on the door





tired of the boring weather,


Fy vad tråkigt det är med dåligt väder! Känns som att man lika gärna kan lägga sig i sängen, dra en gammal tröja över ansiktet och vakna upp nån gång när man är -10 kg, orörd och haft 19 dagars skönhetssömn! My dream! Det har jag funderat lite på, dom som ligger i koma, går dom ner i vikt? Undra om Christoffer ska få backa över mej eller nått så kanske en annan hamnar i koma 3-4 månader, fast då får vi göra det efter sommaren för den vill jag faktiskt inte missa =P Idag vette fan vad jag ska hitta på, Christoffer ligger fortfarande och sover, det har han gjort sen igår runt 21.30 tiden, var upp en stund mellan 23.50 och 00.10 . inte mer än så har jag alltså kunnat komunicera med min pojkvän, men men, jag brukar alltid kunna hitta på något att göra, mina tankar har gått i  om jag kanske skulle ha sminkat mej, eller om jag kanske skulle ha målat naglarna, det är ändå sånt som Christoffer tycker är tråkigt så why not do it när han sover liksom ?


Ja det får nog bli så, men först en cigg på ballen med min bruna köpp kaffe  .





damn, ivé got punked?



Tror jag skulle kunna jämnföra med det igår när min kille stiger innanför dörren som om inget hade hänt, jaha tänkte jag, han skulle inte komma hem förän imorgon!!! Där står jag efter nästan en vecka som gräsänka och pratar i telefonen med Fotoaffären, så jag kunde ju inte bara slänga på luren (?!) Där stod ajg som en fjant, Christoffer skrattar lite och pussar mej i pannan, jag i chock tillständ går efter han och står och stirrar, jag var chockad, väldigt chockad, jag blev inte mej själv föräns imorse tror jag, han fick mej, han lurade mej, han fick mej ordentligt LURAD! Där fick man igen för gammal ost , jag lurade ju honom för några veckor sedan, här fick jag igen , minsann inte dåligt heller, jävla typ hahaha tar livet på sin gamla käring så här!



pics from my trip,



Ja som ni kanske märkt har bloggen fått vila sig lite eftersom jag varit till min pappa och hälsat på, det var mycket trevligt men jag är sjukt trött efter 10 timmars bilkörning på två dagar så det blir ett hyper kort inlägg med två bilder ist, ett på mej och pappa och ett på mej och Malou. Enjoy!






Så söt, så snäll och så liten, Malou sex veckor gammal !





Jag och min pappie!! Alias Rudolf Andersson.


 

 


feel like shit,




Känner mej sliten, efter alla år som partyelit är det nu över, jag klarar inte längre två dagar, i fredags var det party med Anki och Brita-Stina, mycket trevligt var det ! Igår satt jag och Christoffer i våran ensamhet och drack nån bärs, sen somnade vi vid tolv tiden, jag är härmed redo att ge upp partyeliten , det funkar inte, jag kan ju lika gärna bli nykterist känns det som, varför vill jag ha sommar om jag ändå inte kan bärsa hela dagarna??? Fan så jävla typiskt. På måndag åker jag iaf ner till Anki, jag hoppas på att ta mammas bil, Christoffers bil drar alldeles för mycket . 

Nu ska jag röja klart i våran numera (om man ska tro på hur det ser ut) pundarkvart, fy fan vad äckligt det är här. PÄCK! 




 

did you see where they were going or what route they took.




Jag slumrade nog till, det känns konstigt, hela livet känns konstigt, har jag nu kommit till en vägkorsning ovetandes vilken väg som leder vart? Jag vill kunna förklara hur allt känns, kanske han förstår? Vad gör jag ? Varför sitter just jag här ? Är det något jag måste göra i mitt liv? Känns som det... Lite depp? Nej det är bara en förklaring på hur mitt liv känns idag, inte ett dugg depp bara massa frågor, jag vet inte något eller ingenting alls.
Min elektrisitet börjar väl inte ta slut?

Ikväll kommer Anki iallafall, som jag längtat ! Min allra bästa tjej! Saknar henni så, vetandes att hon bara sitter ett par mil härifrån får mina tår att trippa =)

Nu ska jag ringa morset och kolla om hon är på g med symaskinen =)







Bjuder på denna bild haha





the most beatiful moment in my life was when you came in,




Love, Love, Love, Love, Love








Oh my god!




Detta kort som jag fick syn på igår, även ligger det på facebook, kan vara det värsta i historien taget på mej haha, Christoffer tyckte det såg ut som att jag håller på att skita på mej och frågar vart toaletten är. Döm själva...







secret mission by me and Maria,




Höhö jag och Maria ska idag kolla upp lite coolt skit, vi ska kolla hur man gör för att ****** egen ***** hihi nu ni, kommer två stilar och två arroganta satungar bli ett höhö. Hur detta ska sluta vet endast ödet, kan bli bra, kan bli skit men jag tror att på resans gång kommer det vara grymt!!! Längtar och vill fixa allt nu!!! =)

Jag kommer säkerligen skriva mer om det om det blir som vi tänkt oss idag ... Never know =)

Varit vaken sen vargtimmen känns det som, sitter som ett kolli och kollar på något program om en morsa och farsa som har 8 (!?!?!) kids! Jävlar vilket styr dom verkar ha, puh! Jag som gruvar mej för en kid! DEn kidden får komma om ett par år först haha ! Farsa blir såklart min kärl Christoffer, blir fina firren de !

Målade till mina fransk manikyr fejk naglar lite imorse vid vargtimmes tiden,  blev svarta prickar vid den vita kanten, nice och lite hård rock över det ! Aj lajk!







your body, your breath and all the thousands of miracles that we promised each other,



Oj vilken morgon, vakande svettig av obehaglig dröm ! Fan . Igår var iaf jag och Maria på Road trip, hela vägen till sveriges fulaste stad åkte vi , dvs Bollnäs, eller hela vägen in kom vi inte, åkte förbi Christoffers jobb och lurade han genom att säga att jag och Maria fått låna mammas bil ner till Eskilstuna för att hälsa på Anki, han gick på det och blev lite stöss, sen åkte jag och M vidare till rusta där handlade vi lite, balkong grejor mest, fina firren blev det, vid denna tid på dygnet (16,00) tror Christoffer att jag nu kommit fram till E-tuna och ska ut på bärs äventyr med tjejerna, han ska då hem på en gång och laga mat, köttfärssås och spaghetti ska det bli, för det kunde han minsann äta hela veckan (?!) jag skulle ju vara i "E-tuna" tills senast torsdag, jag hade dessutom ingen mobil eftersom det tagit slut på batteri så han trodde att jag glömt laddaren och inte skulle kunna ringa från min mobil tills jag kom hem haha, jag garvade så mycket! När han skulle komma hem runt 17 tiden hade jag gjort iordning "chili con carne" och när det slutligen lät från dörren gick jag mot hallen, och när han fick syn på mej trodde jag först att han var förbannad, men han blev bara jävligt stöss hahahah sen gick jag runt hela kvällen och frågade om han blitt lurad hahah




i´ll write the most beautiful words,



har min Thåström morgon och njuter, vilken människa, han är en gud, tack för att jag fick hörsel . Pratade nyss med Anki, tänkte åka ner till henne men kunde inte låna mammas bil (som vanligt) =( alltid när man vill göra något så sätter hon käppar i hjulen för mej !




evening walk done,



Vi tog en promenad runt kyrkan jag och karln min, härligt väder ute, det luktar verkligen kvällsöl, fiske, grillning och underbara nätter ute! Längtar nu tills att det drar igång, man har inget att göra, nä då tar man ett par bärs och sätter sig ute och njuter bara, fan vad jag längtar efter att dra många kvällar att bärsa till !


Nu är det hockey på tvn, Sverige-Canada,  står 3-0 nu till svennarna , nice nice.  Har även avnjutit en polarbröds-kvälls-fika med oboý till och det smakade fantastiskt, Christoffer tjocka i sej tre mackor och jag fetta i mej en. Lagomt nyttigt såhär på kvällsgrenen . Oja, mycket gött.





Min fina flower power lilja.





the unforgettable trip,



Igår drog vi ut med Dressiner, jag, Christoffer, Löken och Rosie ! Vi cyklade ända till Gryttjen, där gav vi upp efter att letat en mysig och fin utsiktsplats, jag ringde uthyraren eftersom det stod på pappret att man kunde stanna vid den platsen, men vi hittade ingen plats med utsikt så han sa till mej att fortsätta en stund längs vattnet och då skulle det komma en liten röd stuga och där var det fin utsikt minsann! Sagt och gjort vi cyklade vidare, hittade en röd liiiiiten stuga och värdelös utsikt, tack för den liksom... Men mysigt var det i vilket fall som helst, när vi skulle åka hemåt blev det tungt för min del och lätt för Rosies, nu skulle både Christoffer och Löken sitta på min dressin och jag skulle skjutsa dem båda, 25 meter längre bort hade jag inga krafter kvar, nu fick Christoffer ta över och Löken hoppade på Rosies cykel, sen cyklade Christoffer hela vägen hem, vilket är säkert 1,5 mil eller nå sånt =) Jag satt brevid och blev såklart full, ingen annan blev full, bara jag ... =P




Jag och Darlinho.



Lökson och Rosie!






hot hot hot,



vädergudarna har skickat oss tropisk sommar värme! Jag har nu storstädat hela vårat hem och känner mej otroligt jävla dum som inte gör något i det här vädret, inte okej att sitta inne men jag kommer förmodligen köra inomhus hela dagen idag, så jävla typiskt mej, när det regnar då vill jag ha sol så jag kan vara ute eller typ sola, när solen väl kommer då degar jag inomhus istället, sjukt dumt resonerat av mej haha








God damn it,






jag är bakfull och har en jävla mensverk, tack som fan för det antar jag.... Känns förjävligt måste jag säga, tog en tradolan och en alvedon, nu ska jag försöka sova lite.





friday morning,




det regnar och regnar, det känns mörkt och trist ... Mina liljor börjar iallafall slå ut, dom är fina och det börjar lukta gott nu!!! Dock är dom sex stycken men fyra har ännu inte slagit ut. Idag ska jag försöka hitta på något med min karl, han ligger nu och slaggar eller nått, jag har varit vaken sen 07.30, vilken tid att kliva upp på, trist.




feels good, real good



Det blev fantastiskt, realistiskt och åter igen FANTASTISKT resultat av mina 2,5 timmar sittandes idag !


 

,


feel seasick,

känner mej otroligt illamående och ur balans, vet inte varför, samma visa var det igår, jag som är så jävla rädd för magsjuka, men hoppas på något sätt att det är de för då slipper jag detta! Fast det får inte komma idag,inte på förmiddagen iallafall =)

Nä nu ska jag överväga att gå in på toaletten och kräkas, bläää !



can´t stop,

jag tycker det är så kul att blogga idag, och igår kände jag samma, det är alltid så med bloggar när man känner att man sprudlar haha

Sitter iallafall och väntar på Christoffer nu, han jobbar sent ikväll kanske e hemma runt 20.00 tiden, tröök att sitta och vänta men han har jobbat så här hela veckan så han kan vara ledig tor-fre det tycker jag är apskönt!
Jag har förebrett maten iallafall, det blir potatisgratäng och revbensspjäll ! Fan vad gött det ska bli, tänkte göra lite sallad till !

Imöra ska jag tatuera mej, klockan 10,00 ska jag vara där *gulp* hm jag som inte hittat någon direkt bild men han får kirra det när vi sitter där och snacksar. Det ska slutligen vara två dödskallar iallafall, en på varsinn skuldra, en ska vara med taggtråds-tiara och en ska vara som djävulen, en god och en ond, lite som min personlighet haha och sen ska dom typ kolla på varann så det blir lite till möte mellan de två döda höhö , vi ska såklart börja med jesus-skallen, känns tryggast så, annars blir jag kanske hemsökt av 6.6.6 på riktigt, jag har en noja och det är att jag inte kan skriva hans siffror ihop utan måste göra punkter emellan om nån undrar liksom.

Nu kom jag på att det kanske skulle vara gott med champinjoner till maten ... Vad trors om det? Stekta då ....


N ä nu blir det kaffe och en cigg, hörs ching ching


its time for me to visit the drogstore,

Jag har lite ärenden dit, Christoffer ska ha och jag ska ha, då blir det bara att masa sig dit . Känns lite jobbigt att behöva ta sej utanför dörren idag men va fan även jag fick två ben att kunna använda, ganska glad när jag tänker efter på den delen.

Rebecka har nu med sina geniala data kunskaper fixat min blogg, hade tagit mej ca två veckor att göra det och då ska vi nog inte räkna med att det skulle se ut så här bra! Tack som fan Bebk ! Nä nu ska jag dra på mej kläder (jäpp inte klätt mej ännu) sen dra mej vidare mot apoteket, fan jag börjar bli stammis . Borde man inte kunna få högkostnadsskydd vid köp av intim saker? Då skulle jag få en jävla massa gratis runt jul, blir ett förslag att slänga i fejjan på dom höhö.




shine baby, shine

Jag tänker ärligt hissa Dove Summer Glow, den är helt fantastisk, man får en snygg brun färg och den är lätt att handskas med, enda nackdelen är att man får applicera den lite då och då, inte varje dag men varannan iallafall.

 




its all about your flag,

morning morning, pigg och vaken ! Eloge tack! Vaknade med Christoffer imorse, kl 06,00 var vi uppe och hade morgon stund i mund, så härligt att jag nu för tiden sover och inte har problem längre, nu tar jag mej upp och kan avnjuta mitt morgonägg tillsammans med min kille! Fantastiskt! Btw har vi nu börjat att alltid använda svärord när vi ska säga något fint till varann, haha som typ "Fin jävel" "Jävla fin fan" osv osv charmigt va?? Haha

Idag ska jag ha en Mia dag tror jag, en dag då jag kan sminka mej, göra en outfit och glo i spegeln, sjunga gamla ledin låtar, röka 19 cigg och dricka 4,2 l kaffe, vilken  dag , jag älskar mina såna dagar .

Skulle behöva åka till Åke´s motor och köpa slang till min cykel oxå, min underbart fantastiska kille har sagt att han kan fixa min cykel (?!)

Hoppa hopprep skulle jag behöva göra oxå, gjorde igår 130 utan avbrott (jävligt jobbigt ska jag säga) så idag kör jag med mål 110 och sen som vanligt, situps, benlyft och avsluta med båten, fy fan vad kröppen skakar efter allt det nämnda! Bra bra! Här ska fettet brännas! Är dock lite avis på min friend Rebecka som har börjat med spinning, det skulle jag oxå vilja köra men jag vågar inte eller om sanningen ska fram är jag nog lite lat i det hela hahaha

Nu blir det en cigg och repeata "rise against" ungefär hundra gånger.

Ha det, ching ching



Fr, Vänster har vi Åsa, sen jag och sist Löken, nere i kanten har vi min pojkväns hår och mössa.


all you need is ,

or all i need kanske stämmer in bättre, följande saker talar vi alltså om,

. Större tuttar , dom ja har är nästintill oavändbara, både nutid och framtid.

. Större garderob, mammas utställnings hängare har redan tråkat ut mej. 

.  Ett bättre humör, jag undrar varje vaken sekund om Christoffer snart kommer skicka ut mej.

. Mindre händer, dom jag har nu skulle lätt kunna identifieras som pappas.

. Pengar, ja varför inte liksom ?

. Kanaler till sovrummet, nu när alla andra slutat fungera är även jag beroende av Chrisoffers dator (stackars data, nu hela två stycken att servera om dagarna och kvällarna) 

.  En tvättmaskin, jag har saker jag behöver tvätta men är inte alls sugen på att ta på mej mockasinerna, en tvättkorg på 28,3 kg, byxor som hänger nedanför arslet (alla andra har ju blivit skitig) och vandra genom halva byns ungdoms tätaste gata. Hudiksvalls bostäder tyckte tydligen att man ska förena nytta med motion och styrketräning. Suck . 

. Mammas bil, ska det behöva ta hela livet för henne att hitta en ny ?

. En hobby, helst utan smink eller kläder inräknat, anledningen är punkt 5 i följande lista. 

. Ett sinne för matte, jag  fungerar nu som en 4:de klassare.

. Lite framförhållning, jag vill bli affärskvinna .

. Att Åke´s motor sänker priset för byte av inneslang på cykeldäck, med deras priser kan jag snart köpa en sprillans ny Monark ist för den jag ärvt av mormor.

. Se "raise against" live, alla behöver vi lite terapi .

. En film jag kan se om och om igen, en "kill bill 3" skulle sitta fint.

. Ett samtal med Mona Sahlin, hur hon tänker i miljö eftersom hon inte gör annat än skitar ner i samhället.

. En bok, gärna självbiografi . 

. Ett fotogeniskt ansikte, jag ser värre ut än ett Chernobyl offer på kort.

. Ett vaccin som skulle göra mej nikotinfri .

Sen det alla flickor vill ha, ett vackert leénde, en fin hårfärg, en snygg kropp, en bra bränna, vita tänder , en fet diamant ring och ett slott.

Tack för idag , Mia

Nu kommer Sara tycka att jag är en tönt,

La mej och stekte som sagt, fint att jag har världens fulaste kropp, revben som putar ut och höftben som borde slås in, varför kunde inte jag få en snygg kropp? Skit samma antar jag, jag köper iallafall inte mina kläder på en marknad och jag har ingen utväxt som är ofärgade sen -91 och jag använder inte skate skor med flames på, antar att min kropp är bättre än alla de?? Jäjä chick chick


det är smäck ! ,

Checka in hur snygga skor jag fick av min pojkvän förra veckan ! This is hot, kommer bli awesome i sommar!



Helt otroligt snygga, kan inte sluta titta på dom, i hallen står dom och skiner som en jesu uppenbarelse! i love
tänkte försöka köpa ett par till men vet fan inte vilken färg jag vill ha !

Nu har jag kört igång igen med dieten, ska pröva Nutrilett choklad och se hur det är då =) tycker jag är väldigt duktig, har gått och dragit på det eftersom Sara "fittfan" Krantz har min shaker så tog jag uppfinningsrikt en skål och en visp och vips -drycken smakade awesome!!! =)




Nä nu ska jag lägga mej på ballen och steka, Black Eyed Peas, Rise Against och coldplay ska få skräla ur högtalarna under tiden jag kirrar brännan!

Crixxxs / Mia

Det är dags, ironin av white trash,

Det här kommer bli en blogg om min vardag och om mitt hat mot white trash, i love to shine, they don´t...

RSS 2.0